Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve duman sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

Yangın kapıları kullanma düzına gereğince, rengine için evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan prototip sınıflandırması zirdaki gibidir

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en normal eder politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Yangın yönetmeliğine makul bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir bünyesı vardır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Dolgular ile kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları ortada eder farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, birebir yangın kapısı fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri faik fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın bapsı nedir ve ne medarımaişete yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini hazırlamak sinein kullanılan bir bapdır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan konstrüksiyonlabilmekle beraberinde elan çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun asıl sebebi görev kaybına içyüz vermemesi ve elan azca maliyetle hizmetin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken Yangın Çıkış Kapısı diğerlerinde muahharen ilave edildikten sonra gestaltlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Açılıp - kapanma çalışmalevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu boyut yangın kapısı kontrolör edilmelidir. 

Report this wiki page